Jääurheilua

Eilen käytiin Teh Vaimon kanssa katsomassa, miten Jyppi voitti Tepsin puhtaasti 5-2. Se oli joukkueiden kolmas kohtaaminen tällä kaudella, ja Jyppi on voittanut jokaisen pelin. Maalit on nyt 16-4 Jypille. Tepsi ei vaan osaa pelata Jyppiä vastaan.

Kun hallista poistuttiin, niin Teh Vaimo sanoi haluavansa lähteä huomenna luistelemaan juuri teroitetuilla kaunari-luistimillaan. Onhan sentään  laskiaissunnuntai! Kysyessäni epäilevään sävyyn mihin hän aikoo mennä luistelemaan, oli vastaus: ”Onhan täällä noita järviä, siihen mitään jäähallia tarvita!”  En oikein innostunut tästä, eihän meitsillä ole edes luistimia.

Kotona keskustelu aiheesta jatkui ja päädyttiin siihen, että lähdemme Palokkajärven luisteluradalle, Teh Vaimo luistelemaan ja tää meitsi pilkille. Säävarauksella, tietysti.

No, tänään oli mitä hienoin tyyni ja aurinkoinen sää, pakkasta n. 10 astetta, joten klo 1:n jälkeen lähdettiin matkaan. Teh Vaimolla luistimet valmiiksi jo jaloissaan ja meitsillä pilkkiongintavehkeet repussa. Ja eväät!

Palokkajärvellä olikin sitten  melko paljon luistelijoita ja varsinkin pilkkijöitä. Teh Vaimo yritti tehdä piruetteja klassiseen kaunoluistelutyyliin, mutta muksahteli kumoon   useasti yrittäessään liukua taaksepäin. Luonnonjää on niin paljon rosoisempaa kuin hallijää,  ettei siinä tavalisilla luistimilla oikein pärjää.  Suoraan eteenpäin luistelu sentään sujui, joten riemuakin riitti.

Meitsiä ei kalaonni suosinut, koska varsinaiset syötit unohtuivat tietysti kotiin jääkaappiin. Teh Vaimon leipomista korvapuusteista näpertelemäni korvikkeet eivät kaloille tuntuneet maistuvan. Ehkä liikaa kanelia? No, meille ne maistuivat, kun vietimme kahvituntia siinä auringonpaisteisella järvenjäällä. Meitsi istui pilkkijakkaralla ja Teh Vaimo meitsin polvella,  termarista kuumaa kahvia juoden. Paljon rauhallisempi fiilis kuin eilen jäähallissa…

0 Responses to “Jääurheilua”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: