Jolu tulee, taas!

Teh Vaimolla on tyossään perinteiset joulukiireet:  koulunsa joulukonsertti on ensi perjantaina 18.12.  Kuoron hän sanoi kaipaavan vielä hiukan lisätreeniä.

Mutta solistisiin tehtäviin hän väitti löytäneensä  tosi virtuoosit, joiden esiintymisessä on aitoa osaamisen ja esiintymisen riemua, tietenkin onnistuneiden ohjelmistovalintojen ansiosta.

Soittajan on aina tiedettävä taitojensa rajat ja kunnioitettava niitä.  Tässä tapauksessa open (=Teh Vaimo) vastuulla on tietää pikku-virtuoosien rajat ja valittava niihin sopiva ohjelmisto.

Joulukonsertin ohjelmisto painottuu tietenkin joululauluihin, joita löytyykin runsaasti ja usein eri sovituksin. Teh Vaimo on hakenut perinteisten klassikoiden ja modernimpien piisien tasapainoa ja ajatellut yleisöäkin. Se koostuu tietenkin lasten vanhemmista ja isovanhemmista, iältään n. 30-60.

Meitsiltä Teh Vaimo kysyi mielipidettä Bruce Springteen & The E-Street Bandin ”Santa Claus is coming to town” -piisin sopivuudesta lapsikuorolle suomenkielisin sanoin, tietysti (”Ei itkeä saa, ei meluta saa…”).

Pidin sitä hyvänä ajatuksena, mutta en voinut olla kysymättä  ”Missä sun E-Street Band on?”

”Meitsi piano ja syntsa ja muutama muu ope, niin tulee kitaristi, basisti, rumpali ja pari fonistia.  Kyllä lähtee, hähä!”

0 Responses to “Jolu tulee, taas!”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: