Väärentämättömiä kutsuja…

…joulun kulutusjuhliin tippuu köytenään postiluukusta tänäänkin ”Älä osta mitään” -päivänä mainosten suorajakelijain ahkerista käsistä.  Päätettiin Teh Vaimon kanssa jo aiemmin menetellä entiseen tapaan. Kun ale:t alkavat heti joulun jälkeen, palataan mahdollisesti asiaan.

Mini-läppärit ovat saaneet Teh Vaimon melkoisesti innostumaan. Joten semmoista voi joutua katseleen kaupoista joulun jälkeen. Varoittelin jo Teh Vaimoa siitä, että niissä näppikset ei ole aikuisten kokoa ja näytötkään ei ole kaksisia. No, jos käytettävyystestin jälkeen intoa vielä on, vois nettikaupasta ehkä Acer One -minikoneen ostaa satasen alle nykyhintojen, eli n. 250 e:llä. Enempää siitä ei kannata maksaa, kun mobiilinettiyhteyskin maksaa 120 e/vuosi.

Meitsi ei tänään ole ostanut yhtään mitään. Päätin jo eilen pysytellä koko päivän kotosalla ja tehdä niitä & näitä, vaikkapa lumitöitä kotiterassilla. Mutta yöllä lämpötila nousikin selvästi plussan puolelle ja lumet suli pois. Hätäisimmät naapurit olivat jo ehtineet lumitöihin ikäänkuin mitään ilmaston lämpenemistä ei olisi olemassakaan.

Meitsin kärsivällisyys palkittiin taas, hähä!

0 Responses to “Väärentämättömiä kutsuja…”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: