Puhetta veroista

Eilen sain puhelinmarkkinointisoiton eräältä omaisuudenhoitoyhtiöltä. Kutsuivat tilaisuuteen, jossa on tarjolla paitsi pullakahvit, myös tietoa keinoista vähentää maksamiania veroja. Kysyin. mistä olivat saaneet yhteystietoni. Veronmaksajain keskusliiton jäsenrekisteristä. Kysyin edelleen olettavatko he kaikkien tuon liiton jäsenten haluavan keventää vewrotustaan? Vastaus oli: ”Tietenkin, kaikkihan sitä haluavat!”

Kerroin tuolle myyntitykille, että Iloiset Veronmaksajat ry:n ja Veronmaksajain Keskusliitto ry:n jäsenenä lähden siitä, että verot ovat suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan jäsenmaksu. JokaInen isänmaallinen suomalainen maksaa veronsa mielellään!

Myyntitykki kysyi hieman hämmästyneellä äänellä:”Ootsä tosissas?” ”Aina, kun puhun rahasta” vastasin. Hän yritti vielä jatkaa myyntipuhettaan: ”Mutku tää on ihan laillista!” Katkaisin puhelun siihen.

1 Response to “Puhetta veroista”


  1. 1 kaura tiistai, 21. lokakuu 2008 20:11

    Ruahhahhahhhahhaaa, voin vaan kuvitella, miten pää on ollut räjähdyspisteessä siellä linjan toisessa päässä, kun ei voi käsittää tommosta 😀


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: