Rapo Keitele-jazzista

on ollut vaiheessa aika pitkään meitsin laiskottelun takia. Tässä se lopultakin on.

British Blues Quintet feat. Maggie Bell soitti vanhoja klassikkoja ammattimiesten rutinoidulla laid back -otteella. Maggie B:n Janis Joplin -tyylinen raspikurkku oli tallella, mutta ääni ei ilmeisesti enää kestänyt entiseen malliin, sillä hän lauloi vain puolisen tusinaa piisejä. Omia vanhoja 70-luvun klassikkojaan enempi vaan blues-tyylisesti sovitettuina.

Teh Vaimo totesikin, että tuommonen shouter-laulutyyli kyllä vanhemmiten vie äänen jokaiselta. Ennen sitä ei vaan huomattu, kun ne laulajat kuoli viinaan tai huumeisiin viimeistään nelikymppisinä! Maggie on sentään jo 63 vee ja siksi lauloi niin vähän, kun ääni ei olisi enempää kestänyt.

Perjantai-illan huipentuma tälle meitsille oli näin ollen Fabulous Thunderbirds, jossa nykyisin ainoana alkuperäisenä soittajana on Kim Wilson. Häneltä kuultiin juurevaa laulua ja hienoja huuliharppusooloja ja -fillejä. Wilson antoi paljon soittotilaa muyös bändin 2:lle kitaristille, jotka revittelivätkin blues-skaalalla varsin nautittavasti.

Sää pysyi poutaisena ja lämpimänä, yleisöä olisi mahtunut vähän enemmänkin. Kaljateltasta sai Karhua ja jotain siiderin litkua. Meitsi veti kahvia ja Pepsi Maxia.

BTW, kuskin arvonta: Teh Vaimo: hertta 8, meitsi ruutu 5.

Mainokset

0 Responses to “Rapo Keitele-jazzista”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: