Kotona taas

Pari viikkoa Päijänne-purjehduksen ja TV-jalkapallon merkeissä on onnellisesti ohi. Nyt pysytelläänkin kotosalla kunnes lähdetään Stadionille Stadingraadiin Bruce Springteenin keikalle pe 11.7.

Siihen asti ei ole tarkoitus mässyttää vain grilliruokaa vaan tsekata myös noita Jyväskylän Kesän tilaisuuksia: teatteria ja konsertteja, sikäli kun niihin saadaan pilettejä.

 Melkein aapurissa parin sadan metrin päässä olevassa Ainolan Kesäteatterissa menee tänä kesänä Antti Tuurin näytelmä ”Maakunnan mies”, johon sain piletit lauantaille 19.7. Se täytyy ehdottomasti käydä katsomassa, kun on niin monta tuttua näyttelijöiden joukossa

Eilisestä alkaen meillä on ollut hoidossa naapurin kissa  Alexander III, elikkäs Sasha näin kavereitten kesken. Se on rutinoitunut city-kissa, jolle tuottaa jatkuvia pettymyksia  sen kaulaan pantu kilikello. Lintujahdit epäonnistuvat aina tossa pihalla! Silti se lannistumatta yrittää aina uudestaan: sitkeä sissi!

Sashalla on oma hieno juoma-automaatti, jonka kanssa se mielellään leikkii ja tulee samalla juoneeksi runsaasti vettä, mikä on tarpeen pelkkää kuivamuonaa syödessä. Vehje muistuttaa pumpputermosta, siinä on lattian tasossa vipu, jota kissa voi painaa tassullaan ja vettä tulee ihan kuin raanasta. Siitä kissa lipittää sitten kielellään vettä suuhunsa. Sivu suun menevä vesi menee omaan kuppiinsa eikä lattialle.

Meitsille on tullut melk. pakkomielle seurata tätä kissan juomistapahtumaa, kun se on niin jännän näköistä. Teh Vaimo totesikin, että jos ulkoavaruudesta tulisi joku ja näkisi tämän, se heti päättelisi tuon nestettä juovan pikku elukan olevan ainoan älyllisen olennon tässä huoneessa.

0 Responses to “Kotona taas”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: