Porvariston härskiä charmia

Jyrki-Boy on tehnyt kerrankin miehen työn ja pitänyt puheen, jossa hän moittii demareitten oppositio-politiikkaa härskistä kielenkäytöstä: Punikit ovat kritisoinneet Kanki-Vanhasen ja hänen ikioman hallituksensa politiikkaa hävyttömällä kielenkäytöllä.

Jyrkiltä unohtui, että lasitalosta käsin ei kandee ruveta kiviä heitteleen. Kun hänen puolueensa on aikaisemmin nimennyt itsensä ”työväenpuolueeksi” kysymättä työväen mielipidettä ja väittänyt ”vastuullisen markkinatalouden” olevan kansan ainoa toivo kysymättä kansan tai kapitalistien mielipidettä, on turha urputtaa härskistä kielenkäytöstä.

Puhumattakaan Puolueen Suuren Pikkupojan Iken charmikkaista tekstareista melk. kaikille vastaantulleille naisille kännykän keksimisestä lähtien ja edelleen.

Parlamentaariseen demokratiaan  kun vaan kuuluu oppositio, jonka keskeisin tehtävä on hallituksen politiikan arvostelu eikä sen fanittaminen. Jos tämän kanssa on noin vaikeaa elää, voi aina jättää eronpyyntönsä Tasavallan Presidentille. Tai muuttaa politiikkaansa opposition viitoittamaan suuntaan.

Lapsellinen kiukuttelu ei kuulu valtiomiehelle. Mutta eihän Jyrki-Boy sellainen olekaan, mutta edes wanna-be:llekään se ei oikein sovi. Toivottavasti Zysse kertoisi tämän Jyrki-Boy:lle hyvin, hyvin kauniisti.

 

 

0 Responses to “Porvariston härskiä charmia”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: