SDP: uudet ajatukset vai uudet kasvot?

On kiinnostavaa seurata, miten voimakkaasti valtamedia, Iltapa*ka-lehdet ja MTV:n ”uutis”-toimitus pyrkivät ohjaamaan SDP:n kohti ”järkiratkaisua” puheenjohtan valintaprosessissa.

Tuomioja demonisoidaan aina vaan räkyttäväksi nuorisoradikaaliksi, jolla on hapsottava tukka ja parta, aina Sadankomitean rauhanmerkki takin rintapielessä, jopa ulkoministeriaikana! Hirveetä!

Vastaehdokkaiksi nostetaan toinen toisensa jälkeen nuoria naisia puolueen eduskuntaryhmästä ikäänkuin kyse olisi Idols-kisasta!

Täysin tuntuu unohtuneen, että Tuomioja oli se henkilö,  joka esitti neuvoa-antavaa jäsenäänestystä. Juuri tämän esityksen jääräpäinen vastustaminen kevyin argumentein puolueen nykyjohdon toimesta käynnisti sen prosessin, joka johti ”Heinäluoman valtiomiestekoon”.

Tänään neuvoa-antavaa jäsenäänestystä on nettiadressissa vaatinut jo  1237  puolueen jäsentä.  Kyseessä ovat siis puolueen jäsenet, ei satunnaiset  nettisurfaajat! Tästä valtamedia tuskin  huomenna raportoi mitään. (www.jasenaanestys.org )

Vastaus otsikon kysymykseen on täten sekä että: uudet ajatukset pj. Tuomiojalta ja uusia kasvoja kasvamaan varapuheenjohtajistoon, jolle uusi johto antaa entistä enemmän toimivaltaa elikkäs Kumpula-Natri, Urpilainen ja Guzenina-Richardson vpj:ksi ja Filatov puoluevaltuuston johtoon. Siinä meitsin Dream-Team.

0 Responses to “SDP: uudet ajatukset vai uudet kasvot?”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: