Teh Vaimon pettymys

Eilen olin *taas* Teh Vaimon avec’ina lätkämatsissa JyP-Kärpät. Peli alkoi lupaavasti, kun Kärpät teki heti alussa 2 maalia. Mutta 3:n erän päättyessä tilanne olikin yllättävästi 2-2. 

Yhteinen taskumattimme, joka oli mitoitettu vain normaalia peliaikaa varten (½ litraa Saludo kahvin ja 3:n Tähden Jallun sekoitusta suhteessa fifty-sixty), oli täysin tyhjä.

Jatkoaikaa oli kärvisteltävä n. 7 minsaa, kunnes JyP TEKI Voittomaalin. Kärppäfanit The Vaimo mukaanlukien olivat ihan äimänä: miten tässä näin kävi? Selitin vaan, että tätähän mä oon aina sanonu: se joukkue voittaa, joka ennen peliajan päättymistä tekee eniten hyväksyttyjä maaleja, hähä!

Illalla kotona The Vaimo haki lohtua ikiaikaiselta ystävältään pianolta soittaen uusinta tekeillään olevaa sävellystään, jonka työnimi on ”Improvisations on the intro of Billy Joel’s The New York State of Mind”.

”Todella hieno piisi, sun Top Tenissä kirkkaasti” oli arvioni. kun hän sitä kysyi. Pyytämättä en rohkene kommentoida hänen teoksiaan, koska en katso olevani niiden musikaalisella tasolla enkä halua möläytellä mitä tahansa harkitsematonta.

)   

0 Responses to “Teh Vaimon pettymys”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: