Vaimomatskua osa 2: lätkämatsissa

Eilen olin sitten Teh Vaimon avec’ina jäähallissa.

Pukeutumiskoodi poikkesi drastisesti sinfoniakonsertin tilanteesta: lenkkarit, farkut, villapaita,  JyP-pusero ja -lippis. Teh Vaimolla sama paitsi, että die-hard oululaisena hänellä tietenkin Kärpät-pusero ja -lippis.

 JyP-TPS oli tällä kertaa urheiluviihteen otsikkona. Kait se urheilua oli. mutta meitsin kohdalla ei juuri viihtymisestä voi puhua.

Peli oli varsin tasainen ja vähämaalinen (1-0) (0-1) (1-1) ot (1-0), jatkoajalla (ot) JyP teki voittomaalin 3 sekuntia ennen täyttä aikaa. Joten hallintäyteistä (4 200) kotiyleisöä ei enää onneksi piinattu rankkarikisalla.

Yleisöä oli siis enemmän kuin sinfoniakonsertissa. Yleisö oli myös  koostumukseltaan aivan toisenlaista: nuorempaa, miesvaltaisempaa ja enemmän humalassa.

Viime mainitun selittää sinfoniakonserttia runsaammat tankkaustauot (tosin vain keskaria), yleisön ikä- ja sukupuoli ja runsaammat pohjat tilaisuuden luonteeseen (urheiluviihde) asiaankuuluvina.

Jatkoaikaa pelattaessa kuulutettiin yleisölle kierroksen muiden pelien tulokset: liigan kärkiottelussa Kärpät oli voittanut Lahdessa Pelicansit. Tämän kuultuaan Teh Vaimo pomppasi pystyyn, hyppi tasajalkaa paikallaan ja kiljui täyttä kurkkua n. minuutin. Meitsi yritti olla poissaolevan näköinen: ”Emmä tunne tota Kärppä-muijaa”.

Taidan olla tulossa vanhaksi tai snobiksi, kun on tunnustettava, että viihdyin sinfoniakonsertissa paremmin kuin lätkämatsissa. Mutta entäs toi Teh Vaimo? Se kun viihtyy hyvin molemmissa!

2 Responses to “Vaimomatskua osa 2: lätkämatsissa”


  1. 1 Tuuli sunnuntai, 18. marraskuu 2007 14:28

    Haha! Tulee mieleen ne kerrat, kun olen raahannut miehen lätkämatsiin, ja mies on alkanut ottaa penkillä etäisyyttä, kun olen ”eläytynyt” peliin kommentoimalla kovaäänisesti.. Meillä mies haluaa mennä katsomaan balettia, minä haluan mennä katsomaan lätkää tai jalkapalloa.

  2. 2 oblomovjr sunnuntai, 18. marraskuu 2007 20:39

    Jalkapallon mäkin ymmärrän täysin, sehän on Taidetta, mutta lätkä???


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: