Vaimomatskua sinfoniakonsertissa ja lätkämatsissa

Toissapäivänä oltiin Teh Vaimon kanssa kuuntelemassa Brahmsia (pianokonsertto 1 d) ja Sibeliusta (sinfonia 3 C). Kotikylän Sinfonia oy soitti, pianistina joku vieraileva stara ulkomailta käsin.

Teh Vaimo oli pukeutunut mustaan nilkkapituiseen tiukkaan mekkoon, jonka sivuhalkiosta vilahteli korkokenkäistä säärtä oikein makeesti. Puhumattakaan söpöistä paljaista olkapäistä, uu-uuh!

 Meitsillä oli musta pikkutakki, kauluspaita, kraka ja prässihousut ja *kiillotetut* mustat kengät sekä *kammattu* tukka. 

Nuo *jutskat* Teh Vaimon erillisestä vaatimuksesta, vaimomatskun perussettinä.

Tehtäväni tällaisissa konserteissa on perinteisesti kantaa Teh Vaimon nuottisalkkua, sillä alan pedagogina hän on konserteissakin töissä, eli seuraa nuoteista/partituurista biisien tulkintaa. Tämän vuoksi meillä on kausikortit kaupunginorkesterin konsertteihin.

Konsertin väliajalla siemaisimme perinteisesti kupilliset kahvia ja konjakkia ja polteltiin tupakit ja meitsi esitti kotiin lähtemistä, mutta turhaan, kuten aina.

Itse konsertista sen verran, että sali oli n. 80%:sti täynnä yleisöä, yllättävän paljon meitsin tuttuja. Brahmsin konserttoon tuli ylimääräistä dramatiikka, kun konserttimestarin viulusta katkesi kesken soiton kieli. Muutoin kaikki meni ymmärtääkseni nuottien mukaan.

Huomenna vaimomatsku jatkuu jäähallissa, kun Jyppiä vastaan  tulee Tepsi. Teh Vaimo on hommannut meille kausikortit myös lätkämatseihin, sillä jostain kumman syystä hän klassisen musan ohella fanittaa kybällä myös lätkää.

 Tämä on meitsille täysin käsittämätöntä, mutta parisuhteessahan on oltava myös suvaitsevainen vastapuolen pervoilun suhteen, mikäli ei ihan kohtuuttomuuksiin mennä.

0 Responses to “Vaimomatskua sinfoniakonsertissa ja lätkämatsissa”  1. Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: