YLE TV1 & YLE Teema, kiits hienosta tv-sunnuntaista!

Teh Vaimolla oli eilen eka lomapäivänsä ja olimme päättänet jo etukäteen viettää sen löhöilemällä koko päivän sängyssä.

Lauantai olikin hänellä rankka ja piiitkä päivä: aamulla ensin kevätjuhla koululla, jossa hän hoiti oppilaskonsertin juontamisen.

Jännäsi samalla omien oppilaidensa soiton sujumista eli sitä oliko osannut valita kullekin osaamistason mukaisen piisin esitettäväksi.

Siihen päälle tapaamiset sidosryhmien eli vanhempien ja sponsoreiden (yksityinen oppilaitos tarvii näitä!) kanssa kestohymy naamalla koko ajan.

Ja sit suoraan kolleegoiden kaa vetään lärvit kunnon perinteisellä kapakkakierroksella, johon tää meitsikin sai osallistua klassisessa juoppokuskin tehtävässä. Onneksi sää oli suotuisa, että voitiin istua terasseilla sen kirotun tupakointikiellon häiritsenättä seurustelua.

Yllä kerrotun takia Teh Vaimo oli sunnuntaina perinteisessä dagen efter -kunnossa, joten hän missasi YLE Teeman loistavasta aamutarjonnasta Matti Kassila -elokuvat. Mutta TV1:n lähettämä Beethovenin pianokonsertti n:o 1 C sai hänet virkoamaan vartin yli 1, sopivasti brunchille, jonka olin jo kattanut yöpöydälle.

Pienen ruokalevon jälkeen oli vuorossa TV1:n ”Gilmoren tytöt” klo 17:15, sitten kauneusunet ja klo 19:00 YLE Teeman Kino Klassikon iki- ihq ”Casablanca”!!

Ja sen jälkeen lisää herkkuva YLE Teemalta klo 21:00: dokkari kapellimestari Claudio Abbado:sta (jota Teh Vaimo fanittaa kybällä) ja illan päätteeksi sitten kaiken kruunaten klo 22.25 Schubertin 9. sinfonia. Todella hieno teos jopa meitsinkin mielestä.

Teh Vaimo oli jo virkistynyt niin, että istahti pianon äären ja soitti ja lauloi varsin sensuellisti ”As time goes by” -piisin elokuvasta ”Casablanca”. Siihen ei meitsi voinut sanoa mitään muuta kuin: ”Play it again, baby. Play it for me!”

Täydellinen päätös eka lomapäivälle, uuh!

3 Responses to “YLE TV1 & YLE Teema, kiits hienosta tv-sunnuntaista!”


 1. 2 oblomov jr maanantai, 4. kesäkuu 2007 23:36

  Edit:
  lisäisin tohon vielä TV1:n hienon dokkarin Kekkosesta ”Presidentin päivä”, joka oli uusinta v:lta 1975 ja otettiin meillä digiboxin kovalevylle katsoessamme YLE Teeman Abbado-dokkaria.

  Joskus, tuurilla, kaikki loksahtaa maagisesti paikalleen.

  :))

 2. 3 Tuuli tiistai, 5. kesäkuu 2007 02:21

  Jee! Soittotaitoinen puoliso on loistava asia. Ja Casablanca aina ihana. Humphrey-leffoista sen voittaa vain Afrikan kuningatar, koska jälkimmäisessä on myös Katharine Hepburn.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s
Mainokset

%d bloggers like this: